Tweedehands dameskleding kopen

On 2 maart, 2015 door Charles

rosadaHeb je (even) wat minder te besteden en heb je de eigenschap om van kwalitatieve, duurdere kleding te houden? Dat kan lastig zijn, maar als je even wat meer moeite doet en verder kijkt dan de reguliere winkels, dan kun je ook voor minder geld aan goede, kwalitatieve kleding komen. In dit artikel geef ik alvast wat tips.

Tweedehands dameskleding

Iedere stad heeft wel een tweedehands kledingwinkel, maar de kwaliteit van de kleding is niet altijd je van het. Ook hangt er in sommige tweedehandswinkels een zodanig vreemd luchtje dat je er misschien het liefst uit de buurt blijft. Toch raad ik je aan om je over je schroom voor tweedehandskleding heen te zetten, want er zijn betere alternatieven. Zo kun je bij vintywomen.com trendy tweedehands dameskleding kopen van ontzettend veel verschillende (kwalitatieve) merken. Je hoeft niet bang te zijn voor onfrisse kleding: ‘We verkopen (en accepteren) alleen kleding die zo goed als nieuw is.’ , staat er alvast op de homepage. En als je even verder leest naar de voorwaarden van kledinginname, dan weet je dat je geen rare luchtjes, vlekken, of kleding uit grootmoeders tijd hoeft te verwachten, maar wel mooie, frisse, modieuze kleding die goed gedragen is.

Rommelmarkten

Het is altijd goed zoeken, maar meestal vind je uiteindelijk wel iets dat naar je smaak is. Zorg wel dat je er vroeg bij bent, want de beste dingen zijn uiteraard het eerste weg. Ook is het aan te raden om kleding van de rommelmarkt wel eerst een keer goed te wassen voor je het draagt, want de garantie dat het zo fris is als bij vintywomen bijvoorbeeld, geldt voor een rommelmarkt natuurlijk niet.
Rommelmarkten zijn echter al lang niet meer zo stoffig als een aantal jaar geleden. Ben je bijvoorbeeld al eens op de sundaymarkt in Amsterdam geweest? Een rommelmarkt is het misschien niet te noemen, maar je vindt er wel heel veel verschillende producten, nieuw, of tweedehands en vaak zelfgemaakt. Al vind je er niets, het is alleen al voor de sfeer en het lekkere eten en drinken de moeite waard om er eens naartoe te gaan.

Outletcentra

Ons land telt een aantal outletcentra. Zo is er Bataviastad in Lelystad, Designer outlet in Roermond en Rosada in Roosendaal. Bij outletcentra vind je enkel winkels die merkproducten verkopen, voornamelijk kleding. Je kunt er vanuit gaan dat de kleding ongedragen is. Bij outlets wordt zowel kleding verkocht die een seizoen oud is (vandaar dat het met fikse korting verkocht kan worden), of kleding die speciaal voor de outletcentra gemaakt zijn. Dat laatste wil overigens niet zeggen dat de kwaliteit slecht is, want dat zou voor het merk flinke imagoschade opleveren. Het zou alleen iets meer massaproductie kunnen betekenen.