Dressforless: een online outlet walhalla

On 14 juli, 2014 door Charles

DFL-pageDe grote outlet-dorpen met rijen winkels, fastfoodrestaurants en koffiezaakjes naast elkaar kennen we inmiddels, maar online zijn er ook een aantal pareltjes te vinden.

Dressforless.nl is er hier één van: wekelijks worden hier nieuwe items van de mooiste merken aan toegevoegd, mét kortingen tot wel 70%. En je kan het gewoon vanuit je bed, luie stoel of lekker op de bank bestellen, dus die file naar de parkeerplaats van de outlet blijft je mooi bespaard!

 
Mooie merken, mooie mode

Skinny jeans van Levi’s vind je naast sporty sneakers van Adidas en vrouwelijke jurkjes van Fiorucci.

Een mooi extraatje is dat je als nieuwe klant bij aanmelding van de nieuwsbrief nog eens 10% extra korting bovenop je eerste bestelling krijgt! En daarna ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste items, kortingen en andere mooie acties.

Je kan dan ook je complete outfit hier bestellen: voor alle online mode musthaves, kleding, sieraden, schoenen, tassen en accessoires van fijne namen kan je bij dressforless.nl terecht. En dat scheelt niet alleen veel gezoek in verschillende online- en offlineshops, je hebt ook alles in één keer binnen 2-3 dagen in huis. Dubbel zo handig!Logo_Dress_for_Less