De 3 Beste Sites voor Grote Maten Dameskleding

On 20 september, 2014 door Charles

belly-2354_640Het is niet zo gemakkelijk om leuke kleding te vinden als je meer hebt dan een maatje wespentaille. Winkelketens als H&M, C&A en V&D hebben vaak wel wat grote maten dameskleding, maar uitgebreid is het aanbod niet. Daarnaast is veel grote maten kleding die je in de winkel vindt gemaakt voor vrouwen op leeftijd, of is het dezelfde kleding als die in kleine maten, wat totaal niet geschikt is voor een vol figuur.

Vandaar dat ik op het idee kwam om het internet af te struinen op zoek naar de beste sites voor grote maten kleding. In dit artikel het resultaat van mijn speurwerk (in willekeurige volgorde). Shopze!

Maxim’s Fashion Plus

De kleding van Maxim’s fashion plus heft iets weg van de stijl die je ziet bij DiDi en Desigual. Net als die merken is Maxim’s fashion kleurrijk, met veel drukke prints en aparte accenten. Je moet er van houden, maar als dit je smaak is, dan zul je met kleding van Maxim’s wel je hele garderobe willen vullen.

Zalando Plus Size

Hoewel je misschien gek wordt van het bombardement aan advertenties die je van Zalando krijgt (vooral als je eenmaal op de website geweest bent), moet gezegd dat er ook voor iedereen wel iets te vinden is. Het aanbod is zo groot en divers (ook voor de vrouw met een maatje meer) en de voorwaarden zijn zo aantrekkelijk (gratis verzenden en retourneren, snelle levering), dat Zalando plus size niet in dit lijstje kon ontbreken. Het blijft jammer van de advertenties..

Fashioninconflict.nl

Yvette Reinhard heeft Fashioninconflict speciaal voor de vollere vrouw opgezet: ‘Boven maat 42 is de keuze aan mooie, leuke chique of hippe kleding ondermaats. En dat terwijl we toch echt dikker worden met z’n allen. Een beetje Hollandse vrouw van 1.80 m heeft confectiemaat 42, met een klein beetje overgewicht zit ze al snel aan maatje 46.’

Naast afspraken met vertegenwoordigers van goede grote-maten-modemerken, heeft ze aan vele vollere vrouwen zelf gevraagd wat zij misten in de meeste grote-maten-modewinkels. Het resultaat is een webshop met kleurrijke, elegante, vrouwelijke kleding in maat 42 tot en met maat 60.