Rihanna niets meer om aan te trekken?

On 2 juni, 2014 door Charles

RiRihanna-2014-MTV-Movie-Awardshanna is door designerkleding heen. Alhoewel het jaar nog niet voor de helft voorbij is, heeft de bekende zangeres alle sprekende ontwerpen uit de collecties van alle bekende ontwerpers al gedragen.

Rihanna gaat zo snel door alle collecties heen, volgens haar stylist Mel Ottenberg, dat ze alle items uit de herfst- en wintercollecties van bekende designers voor dit jaar al een keer heeft gedragen. Dit is dus al maanden voordat deze items uit de nieuwste collecties in de winkels hangen.

“Het is eind mei”, zo zegt Ottenberg in een interview. “En we hebben alle herfst en winterkleren al gebruikt. Er is niks meer, het is klaar.”

De zangeres kleedt zich meerdere keren per dag om en weigert een kledingstuk meer dan één keer te dragen. Die gewoonte eist nu zijn tol maar hieruit blijkt wel dat Rihanna haar status als mode-icoon zeer serieus neemt,
Ottenberg werkt al sinds 2011 met Rihanna en is de voornaamste reden voor haar status als stijlicoon. “Ze weet mode te gebruiken als een middel om zichzelf creatief te uiten”, zegt Ottenberg. “Ik zag haar potentieel en wist dat ik daarmee kon werken.”

Style Icon Award

Rihanna krijgt op vandaag in New York de prestigieuze Style Icon Award van de CFDA. maar zal ze iets hebben om aan te trekken, dit is nog niet duidelijk.
Wat Rihanna draagt een grote invloed op het modebeeld dan modeartikelen in tijdschriften, aldus ontwerper Tom Ford.

Bron: de Telegraph