Polo vrouwenlijn bij Ralph Lauren

On 9 september, 2014 door Charles

ralph-poloTijdens de New York Fashion Week heeft de Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren de eerste vrouwencollectie voor zijn succesvolle Polo-lijn gelanceerd.

De Polo-lijn van Lauren is nu vooral bekend van de iconische poloshirts voor mannen, met daarop het beroemde logo van een pony maar dit moet gaan veranderen nu hier een vrouwenlijn aan is toegevoegd. Eind jaren 60 lanceerde Ralph Lauren de lijn en werd er welbekend mee. Aan de betaalbare mannencollectie van Polo is nu voor het eerst ook een vrouwencollectie toegevoegd. Lauren heeft de debuutcollectie voor vrouwen tijdens de New York Fashion Week mooi neergezet, een podium waar hij normaal zijn veel duurdere, reguliere vrouwencollectie toont.

Lauren verwacht veel van de nieuwe Polo-lijn, hiermee zal hij zich vooral op jongere vrouwen richten. Eerder dit jaar maakte de beroemde fotograaf Bruce Weber al een campagne voor de nieuwe vrouwenlijn.

De collectie bestaat vooral uit draagbare stukken, zoals zwarte jurkjes met kanten details die worden gecombineerd met zwarte leggings en tweed jasjes die moeten worden gedragen met lange jurken van chiffon.
In New York is er ook een store geopend, waar de volledige vrouwenlijn te koop is. Medio 2016 volgt in Londen een nieuwe ‘flagship store’.

Bron: Telegraph