Buddha to Buddha sieraden

On 27 november, 2014 door Charles

Buddha to Buddha is een Nederlands merk, maar de sieraden worden gemaakt op Bali. De sieraden zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit zilver. Deze sieraden zijn niet voor niets momenteel zo populair, ze zijn stevig, stoer, mooi, tijdloos en uniek. Bovendien hebben ze een groot assortiment armbanden, colliers, oorbellen, horloges en ringen om uit te kiezen. Naast sieraden maakt Buddha to Buddha ook nog handschoenen, tassen, portemonnees en zelfs helmen.

Wat maakt Buddha to Buddha sieraden zo uniek? Stevig, stoer, mooi, tijdloos, het zijn eigenlijk allemaal reclamewoorden die je over de meeste merken wel zult horen. Wat Buddha to Buddha zo uniek maakt is het design: al hun sieraden zijn absoluut herkenbaar, maar allen zijn ze een klein kunstwerkje op zichzelf. Grappig weetje: De namen van de sieraden zijn tevens de namen van de werknemers van Buddha to Buddha.

Veel bekende mensen hebben we met Buddha to Buddha sieraden gezien, zoals Afrojack, Snoop Dogg, maar ook onze eigen Doutzen Kroes. Buddha to Buddha heeft sinds een aantal jaar ook een speciale lijn voor kinderen: de junior/XS collectie.

De twee populairste sieraden van Buddha to Buddha zijn de uniseks ringen Ben small en Chain small ring (zie linksonder ben small en rechtsonder chain small).
jeweetzelfjeweettowk